Sportsmans Pride klar til at erobre hele verden

For godt 10 uger siden blev seks Greyhound hvalpe født. I forbindelse med fodermærket Sportsman’s Pride, som jeg importerer fra USA/Tyskland, har vi indgået en sponsoraftale med opdrætter Annette og Henrik Pedersen.

Familien beholder en af hvalpene selv, som skal bruges til konkurrencer og “Sportsmans Pride” som hvalpen er døbt, skal fodres op på Sportsmans Pride Hvalpefoder, til den er godt et år gammel. Vi følger “Sportsmans Pride” løbende undervejs til rollen som en aktiv og lynhurtig Greyhound.

Siden vi sidst hørte fra opdrætteren er Greyhound hvalpene blevet otte uger gammel og dyrlægen har været forbi for at vaccinere og microchippe dem alle.

Der er allerede fuld fart på de små Greyhound’s. De leger lystigt i haven mens alt bliver undersøgt. Det er et kuld der i den grad vil frem i verden.

De første to er flyttet hjemme fra. En han hund er flyttet til Heidi Føhns i Holbæk. Heidi kalder ham Sir Sigurd. En af tæverne er taget med Michael Nielsen til Varde. Michael har valgt at kalde hende Saga.

image  image

De har begge fået en hvalpepakke med hjem fra Sportsman´s Pride med foder til den første tid samt lidt info om hvordan de bør fodre hvalpene det kommende års tid.

Der er stadig to hvalpe som ikke er blevet afhentet og de kommer først hjem til deres nye ejer sidst i December.

En enkelt hvalp er ikke er solgt endnu – han bliver kaldt Nigel – og så er der selvfølgelig selve hovedpersonen, den lille charmerende Sportsman’s Pride som skal være Annette og Henrik Pedersens kommende konkurrencehund.

image

Annette og Henrik har ikke helt besluttet sig om Nigel måske skal blive i huset i stedet for at finde en familie til ham. I så fald vil Sportsmans Pride og Nigel kunne hygge sig sammen som to rigtige teenager drenge.

Når man får sig en hundehvalp i huset, er hundefoder noget man altid skal huske at have nok af i huset. Noget mange nye hundefamilier benytter sig af, er et hundefoder-abonnement, som sikre fast levering af hvalpefoder.

Du kan her på siden læse mere om hvalpekuldet.

Post Navigation