Sportsman’s Pride med fartstriber

Så er der nyt fra “Sportsman’s Pride kuldet” – se tidligere indlæg. En af hvalpene fra dette kuld Greyhound hvalpe, følger vi tæt i dens opvækst hos opdrætter Annette og Henrik Petersen.

Både hvalpe og deres mor har det godt. Hvalpene tager godt på i vægt og hvalpenes mor Daves Lil Gun stortrives .

Det var den 9. oktober at Daves Lil Gun (Dansk Mester i sprint) blev mor til fire hanner og to tæver og selvom dette er hendes første kuld hvalpe, gør hun det fantastisk i sin rolle som mor. Hvalpene far er Goal Poacher, født i Irland i 2012 og Dansk mester på stayer (652 meter).

Daves Lil Gun bor hos familie Petersen som består af Henrik på 40 år, Annette på 39 år samt børnene Amanda på 13 år og Emma på 9 år. Så hvalpene er godt socialiseret allerede fra fødslen.

Henrik og Annette begyndte at løbe med Greyhound i 2000, så det er en erfaren Greyhound familie der ligger hus til hvalpene. De første mange år havde familien kun Greyhound for at bruge hundene aktivt, men efterhånden som resultaterne blev bedre steg interessen og i 2008 vandt de nogle af de store Greyhoundløb i Danmark. Efterfølgende blev interessen for racen kun større og siden 2008 har Henrik og Annette blandt andet vundet:

  • Fyns Mesterskab 2009
  • Sjællandsk Mesterskab 2009 og 2010
  • Jysk Mesterskab 2011, 2012, 2013
  • Dansk Mesterskab 2010, 2011, 2014
  • Dansk Derby 2011.

Så med det aktuelle Sportsman’s Pride kuld  er der fremover også lagt op til mange flotte sejre og øverst på “ønskelisten” mangler Henrik og Annette at vinde Europamesterskabet.

Mor

Hvalpekuldet

Hvalpene er nu 2 uger gammel, har fået øjne, er begyndt at gå og de tager godt på i vægt. Deres mor har siden den sidste del af drægtighedsperioden fået Sportsman’s Pride Hvalpefoder – det samme som hvalpene senere skal fodres med. Det at moderen har fået et proteinholdigt hvalpefoder i en længere periode, gør at hun stadig ser rigtig godt ud, og er slet ikke blevet mager, som ellers kan være problemet med diegivende tæver. Hvalpefoderet kan købes hos Gilpa.dk

Hvalpe med fartstriber

SportsmansPride

 

Familien beholder selv en af hvalpene, som når den bliver klar til konkurrence, skal løbe under navnet Sportsman’s Pride.

 

 

Kuldets øvrige hvalpe skal til Sjælland og Varde, mens der stadig en en enkelt hanhvalp tilbage, så det kan stadig lade sig gøre at få en lille fartstribet hvalp.

sjaelland3

sjaelland1 sjaelland2 Varde tilslag
Skal til Sjælland Skal til Sjælland Skal til Sjælland Skal til Varde

Er stadig til salg

Post Navigation